Inloggen

Veelgestelde vragen

< Home

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren je privacy. Je gegevens (zoals naam en e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor een onderzoek. We geven je gegevens niet door aan derden en we gebruiken ze ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Neem een kijkje in het privacy statement.

Kan iedereen lid worden van het a.s.r. klantpanel?

Iedereen mag zich aanmelden voor het klantpanel, ook als je geen a.s.r. klant (meer) bent. Alleen a.s.r. personeel is uitgesloten van deelname.

Ik heb me ingeschreven. Hoe gaat het nu verder?

Direct nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail met een link die toegang geeft tot de panelwebsite en jouw profielpagina. Hier kun je inloggen met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf hebt bedacht. Eerst vul je een korte vragenlijst in, zodat we je wat beter leren kennen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij je uitnodigen voor onderzoeken die voor jou interessant zijn.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres. Zo kunnen we je per mail uitnodigen voor de onderzoeken.

Wat is MWM2?

MWM2 ontwikkelt en levert technologie voor marktonderzoek, onder andere aan a.s.r. Het Research Platform van MWM2 is een onderzoekstool voor zowel kwalitatief als kwantitatief online onderzoek. Meer dan 300 organisaties maken gebruik van de technologie van MWM2.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

Je krijgt per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek (afzender: panel.deraadvandoen@asr.nl). In deze e-mail staat een directe link naar het onderzoek

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, je kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat jou het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden. Dit is voor elk onderzoek anders. Meestal heb je zo’n twee weken de tijd.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. We proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. We streven ernaar om de vragenlijsten maximaal 5 tot 10 minuten te laten duren.

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?

Als je meedoet aan De raad van doen ontvang je een aantal keer per jaar een uitnodiging voor een onderzoek. Hoe vaak we je benaderen, is ook afhankelijk van de onderwerpen waar je interesse in hebt.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als je een keer geen tijd of zin hebt om de vragenlijst in te vullen, mag je de uitnodiging negeren. Je blijft dan gewoon lid van De raad van doen.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om onze informatie en diensten beter te laten aansluiten op de mening en wensen van onze klanten.

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?

Als de link naar de vragenlijst niet werkt: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van je internetbrowser. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op.

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

Je kunt je oude e-mailadres gebruiken om op je profielpagina te komen. Daar kun je je e-mailadres aanpassen.

Ik wil me uitschrijven uit het a.s.r. klantpanel, wat moet ik doen?

Je kunt jezelf uitschrijven door in te loggen op de panelwebsite. Onderaan de pagina vind je de link. Na uitschrijving ontvang je geen uitnodigingen voor onderzoeken meer.

Ik heb een andere vraag over het a.s.r. klantpanel. Wat moet ik doen?

Heb je een vraag over het a.s.r. klantpanel? Neem dan contact met ons op. Kijk voor andere vragen op www.asr.nl.